S’esperen més de 5.000 participants a la Cursa de la Dona de Figueres

Ja està tot a punt per celebrar la cursa de la dona. A poc més d’un mes per la seva celebració el Grup Iris, entitat organitzadora, ha obert les inscripcions. El donatiu serà de 9 euros i amb ell, tots els participants, podran obtenir la samarreta rosa d’aquesta diada. Enguany es preveu arribar als 5.000 participants.

A poc més d’un mes perquè Figueres es torni a tenyir de color rosa en la celebració de la que ja serà la tercera edició de la Cursa de la Dona i després de rebre 4.715 participants durant l’any 2017 enguany la fita està en poder arribar als 5.000 participants.

Des de la primera edició l’acceptació d’aquesta diada esportiva i festiva va ser absoluta i tant l’ens local, comarcal com també veïnes i veïns de la ciutat de Figueres i també de la resta de l’Alt Empordà van voler participar en aquesta cursa solidària.

El donatiu per a la inscripció per a participar en la tercera edició de la Cursa de la Dona de Figueres és de nou euros i ja es pot realitzar a la botiga Valosport o directament al web del Grup Iris.

Mitjà