EL 26 DE SETEMBRE LA FEDERACIO CELEBRA EL DIA MUNDIAL DEL TURISME

 La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona celebra per quinzè any consecutiu, el Dia Mundial del Turisme, el proper dimecres 26 de setembre, al Castell de Biart de Masarac.

El proper dimecres 26 de setembre, la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona celebra per quinzè any consecutiu el Dia Mundial del Turisme, al recinte del Castell de Biart del municipi de Masarac, de la comarca de l’Alt Empordà.

 

Cada any, la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona amb la celebració del Dia Mundial del Turisme, aprofita l’avinentesa per fer la valoració de l’any a nivell turístic davant de les administracions, així com per a informar-los de les preocupacions i peticions que té el sector turístic gironí.  

 

El Dia Mundial del Turisme iniciarà a les 11.15 h amb una recepció que tindrà lloc a l’entrada del Castell de Biart i encapçalada pel president i la junta directiva de la Federació, que rebran als convidats i autoritats. A les dotze del migdia iniciarà l’acte institucional.

 

Com cada any s’espera una assistència de més de 600 persones entre empresaris dels sectors turístic, de l’hostaleria i d’altres sectors, autoritats catalanes i espanyoles, representants de patronals empresarials estatals, autonòmiques i provincials i, representats dels cossos policials i d’àmbit judicial. 

 

En aquest sentit, hi seran presents l’alcalde de Masarac, Lluís Pujol i Molas, la secretaria d’Empresa i Coneixement, Marta Felip i Torres, el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, Miquel Noguer i Planas, el Delegat del Govern a Girona, Pere Vila i Fulcarà, el Subdelegat del Govern a Girona, Albert Bramon i Vives, el director general de turisme, Octavi Bono, alcaldes i regidors de diferents ajuntaments de les comarques de Girona.