Log in

Es renova la imatge del Parc Infantil de Platja de Roses

L’Ajuntament de Roses ha renovat la imatge del Parc Infantil de Platja o Mini Club per tal de donar-li més visibilitat perquè els turistes i visitants coneguin aquest servei que és un dels requisits que ha de complir el municipi com a Destinació de Turisme Familiar. Aquest espai lúdic i de lleure estarà en funcionament totes les tardes del mes de juliol i agost, de 15h a 19h.

Cada estiu es munta a la Platja Nova de Roses el Parc Infantil de Platja o Mini Club. Un espai que funciona com a ludoteca, on els turistes que visiten la població poden deixar als seus fills una hora molt entretinguts amb les activitats que si realitzen i que condueixen les dues monitores que s’encarreguen de la seva dinamització.

Mini Club que aquest any ha estrenat una imatge renovada per tal de donar-li més visibilitat perquè els turistes i visitants coneguin aquest servei que és un dels requisits que ha de complir el municipi com a Destinació de Turisme Familiar.

Per tal de donar-li més visibilitat s’han canviat tots els vinils del mòdul que l’acull, així com la seva retolació. També s’ha canviat el tancament perimetral amb la instal·lació d’una nova tanca de colors més cridanera, i s’hi han col·locat diferents banderoles de diferents colors, per a cridar l’atenció dels banyistes de platja amb la finalitat de que s’apropin a conèixer aquest servei adreçat a infants de 3 a 10 anys.

Unes accions que després d’estar deu dies en funcionament han començat a donar resultat.

El Parc Infantil de Platja o Mini Club està en funcionament els set dies de la setmana, de 15h a 19h, i l’accés es gratuït però limitat a una hora per dia per usuari. A més d’aquest servei, tres dies a la setmana es programen sessions d’animació infantil i familiar al carrer, que també és un altre dels requisits que han de complir els 23 municipis de Catalunya que actualment compten amb el segell d’especialització de Turisme Familiar.

Espectacles que aquest any com a novetat es duran a terme a tres emplaçaments diferents.

 

Deixa un comentari