Log in

La màgia del flamenc envaeix Castelló d’Empúries

Primer cap de setmana de concerts de Sons del Món a l’Alt Empordà. La plaça de la basílica de Castelló d’Empúries s’ha convertit en un gran escenari que ha rebut la màgia del flamenc amb Estrella Morente i el pop més actual amb Els Amics de les Arts.

Estrella Morente va desplegar, aquest divendres a la nit, tota la màgia del flamenc sobre l’escenari que el Festival Sons del Món munta any rere any davant de la basílica de Castelló d’Empúries. Aquesta ha estat la primera de les actuacions de Sons del Món al nucli antic d’aquest municipi altempordanès. Una actuació que ha omplert cada racó del pobla de la màgia del flamenc més pur.

Estrella Morente ha fet un recorregut pels seus èxits i ha tocat una gran varietat de Pals del flamenc. La plaça, plena de gom a gom, ha escoltat tots i cadascuns dels ‘quejíos’ del més pur flamenc de la filla d’un dels grans de la música, el desaparegut Enrique Morente.

La granadina ha acabat el seu concert amb una gran ovació del públic assistent que s’ha quedat bocabadats davant la gran interpretació d’aquesta estrella del flamenc.

 

Deixa un comentari