Log in

L’equip de Cristalleria Roses guanya per cinquena vegada el Campionat Local de Futbol Platja

Roses ha estat escenari aquest cap de setmana de la tercera prova del Campionat d’Espanya de Drift de cotxes a ràdio control. Competició que s’ha dut a terme a la pista annexa del pavelló poliesportiu, la qual ha estat organitzada per l’Assocaició 099 RC, que en fa una valoració positiva, tan pel nombre d’inscrits com pel seu desenvolupament. Prova en la que hi van prendre part quasi una trentena de pilots aficionats al ràdio control, i en especial en aquesta modalitat de drift.

 

Roses ha celebrat aquest cap de setmana el Campionat Local de Futbol Platja. Una competició que ja està plenament consolidada al municipi com ho demostra el fet que aquest 2017 s’hagi celebrat la seva vint-i-unena edició.

Campionat que aquest any va rebre la participació de 13 equips, dels quals un d’ells vingut de les Illes Canàries.

Aquest es va desenvolupar sense cap problema ni cap incident remarcable, gaudint els equips participants d’una jornada d’esport i diversió a la platja amb la celebració d’aquesta competició que ja és habitual dels estius rosincs.

La platja de la Perola va acollir per tercer any consecutiu aquest campionat local, després de que el passat 2015 es recuperés el seu emplaçament originari, on es van habilitar dos camps amb les mides reglamentàries, on el llarg de tot el dia es van anar disputant els partits classificatoris o eliminatòries, que donarien pas als quarts de final, semifinals i a la gran final que es va disputar a les sis de la tarda. 

El públic assistent va poder gaudir d’un bon espectacle de futbol platja durant tota la jornada, amb un nivell de joc molt elevat i uns partits molt igualats.

La final, que va estar seguida per un nombrós públic, va enfrontar els equips de Serralaria Blanco i Cristalleria Roses, en un partit amb tres parts de deu minuts cadascuna. Tot i que els dos equips ho varen donar tot per emportar-se el trofeu de campió cap a casa, el Cristalleria Roses va ser superior i va estar molt més encertat de cara a porteria, i finalment va aconseguir imposar-se a l’equip de Serralleria Blanco amb un resultat final de 2 a 7 per així aconseguir el seu cinquè trofeu com a guanyadors del Campionat Local de Futbol Platja. Victòria que varen dedicar a Iñaki Fernández i a Mari Carmen.

L’alcaldessa i el regidor d’Esports van ser els encarregats d’entregar els trofeus als quatre primers classificats que per ordre van ser Cristalleria Roses, Serralleria Blanco, Hotel Risech i Cal Titó. El trofeu al millor jugador va ser per Pitu Labrador del Cristalleria Roses, equip que també es va endur el trofeu al Fair Play, mentre que el de millor porter va ser per Sergio Blanco de l’equip Serraleria Blanco.

 

Deixa un comentari