Log in

El Gran Recapte d’estiu recull més de 5.000kg d’aliments a Roses

Aquest cap de setmana s’ha inaugurat l’exposició Resistències d’Antonio Federico. Un conjunt d’obres d’art sorprenents que podran visitar durant tot aquest estiu a l’apartament de Castelló d’Empúries.

Durant els mesos de juliol i agost es podrà visitar, a l’apartament de Castelló d’Empúries, una exposició que proposa l’espai com a punt de partida per a la creació més contemporània. Amb la seva proposta titulada RESISTÈNCIES  Antoni Federico ens sorprèn, una vegada més, amb un artefacte difícil de classificar i amb una ocupació que desborda els límits dels gèneres artístics més convencionals.

L'espai ocupat, en aquesta ocasió, té la particularitat de ser el taller en el qual habita i crea habitualment l'artista Pilar Farrés, la qual ha ofert aquest   espai per actuar-hi amb total llibertat.

Federico ha optat per plantejar una reflexió sobre les dificultats que ens posen a prova a cada moment, que fan trontollar les nostres conviccions i contra les quals hem de lluitar i persistir sense tenir cap seguretat, cap certesa. Un exemple de sinèrgia molt particular i que, en aquesta ocasió, dóna un resultat que no ens deixa indiferents.

Deixa un comentari