Log in

La Piscina Municipal de Roses ofereix noves promocions i avantatges per aquest estiu

La Piscina Municipal de Roses ofereix noves promocions i avantatges per gaudir de l’estiu practicant esport. Per aquest motiu les persones que s’abonin entre l’1 de juliol al 30 de setembre, a més de comptar amb una reducció important del preu de la matrícula i de les primes quotes d’abonat, podran gaudir d’una sèrie d’avantatges extres durant el juliol i l’agost.

La Piscina Municipal de Roses posa en marxa, de l’1 de juliol al 30 de setembre, una nova campanya de promoció, a través de la qual les persones que s’abonin poden escollir 2 opcions amb matrícula inclosa que són 1 mes per 55€, o bé 2 mesos per 90€.

Passat aquest període, qui ho desitgi pot continuar gaudint de les seves instal·lacions i dels serveis que ofereix amb la quota que hagi seleccionat. Els preus en promoció donen la possibilitat d’accedir a la Piscina Municipal en tot l’horari d’obertura i permeten l’ús de les piscines, de la zona spa, de la sala de fitness i musculació, així com de l’espai exterior d’entrenament funcional.

A més, totes les noves altres s’enduen una sessió gratuïta d’assessorament esportiu personalitzada realitzada pels monitors de l’equipament esportiu.

Finalment, cal remarcar que tot els abonats gaudiran d’una sèrie d’avantatges extres durant els mesos de juliol i agost com poden ser invitacions per convidar un amic o familiar. Un llapis de memòria de 8gb amb el logotip de la piscina per a tots els abonats que participin a un mínim de 24 sessions del Pack Fitness. Un val de descompte de 6€ per aquells que comprin un banyador de natació a la botiga de la Piscina. Entrades puntuals a 3€ per a familiars menors de 16 anys. Un descompte dels 15% en el campus d’estiu que s’organitza des de la Piscina. Dues sessions gratuïtes a les activitats especials d’estiu. Excursions en caiac amb una oferta 2x1 per a tots els abonats durant el juny, juliol i agost. I ofertes 2x1 i un descompte del 10€ a l’Aqua Brava.

Per més informació no dubteu en adreçar-vos a la mateixa Piscina Municipal en el seu horari d’obertura que és de dilluns a divendres de 7h a 22h, i els dissabtes de 8h a 14h i de 16h a 20h.

Deixa un comentari