Log in

Un mort i dos ferits en l’explosió d’una cambra hiperbàrica d’un vaixell

Una persona ha resultat morta i dues més ferides en explotar la cambra hiperbàrica d’un vaixell d’extracció de corall que es trobava a menys de deu metres de la platja de Portlligat, a Cadaqués. Els fets han ocorregut pocs minuts després de les deu del matí. Els tres homes són de Roses, els ferits són pare i fill.

Passaven pocs minuts de les deu del matí quan la cambra hiperbàrica d’un vaixell de corallers que es trobava a deu metres de la costa de Portlligat ha explotat. L’explosió ha deixat un home mort de 60 anys i veí de Roses i dos homes més ferits, també de Roses. Un d’ells, de 25 anys, en estat greu per cremades però que ja es troba fora de perill. El Sem l’ha traslladat en helicòpter a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Pel que fa al tercer home ha pogut anar pel seu propi peu fins a l’ambulatori de Cadaqués ja que ha resultat ferit lleu.

Les causes encara estan essent investigades per la Guàrdia Civil. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat el Sem, Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Policia Local de Cadaqués i també la Guàrdia Civil. De moment encara s’està investigant què ha pogut provocar l’explosió.

Aquesta que veuen a les seves pantalles és l’embarcació de l’accident. Un vaixell de coralles. L’home que ha perdut la vida era el patró i els dos ferits són pare i fill i regenten, en l’actualitat, el bar Sevilla que hi ha situat davant de l’estació d’autobusos de Roses.

Pel que fa els equips d’emergències han acordonat el perímetre de la platja de Portlligat.

Deixa un comentari