Log in

Continua desaparegut el veí de Llançà de 83 anys

Continua desaparegut el veí de Llançà de 83 anys que el passat divendres va marxar de casa seva en direcció a l’hospital de Perpinyà. Des de llavors se l’ha perdut la pista. Les seves filles van posar la denúncia de la seva desaparició el passat divendres. L’home, de nacionalitat belga, pren diversos medicaments i per això creuen que pot haver-se desorientat.

Aquest home que veuen a les seves pantalles és Jacques Regnier, un veí de Llançà de 83 anys i desaparegut des del passat divendres. L’home va desaparèixer sense deixar cap mena de rastre. La família de Jacques Regnier va informar de la seva desaparició el mateix dia als Mossos d’Esquadra. Ja ha passat una setmana des de que se li va perdre la pista i continua sense aparèixer.

L’home va sortir de casa seva amb el cotxe a les sis del matí del passat divendres en direcció a Perpinyà. La seva companya havia estat traslladada en ambulància a l’Hospital d’aquesta ciutat francesa. L’home, amb el seu vehicle un Nissan Micra de color blau va seguir l’ambulància.

Regnier va marxar de casa seva sense el telèfon mòbil. Segons la denuncia presentada per les seves filles només duia la cartera on portava les targetes bancàries, la seva identificació i una petita suma de diners en efectiu. Els investigadors van comprovar els moviments de les seves targetes bancàries i van comprovar que va pagar dos peatges, el de la jonquera a dos quarts d’onze del matí i el Peatge de Figueres. A partir d’aquí es perd la pista d’aquest home, ja que va ser la darrera localització que s’ha pogut confirmar.

L’home desaparegut és de nacionalitat belga tot i que fa més de 25 anys que viu a Llançà. Les seves filles viuen una a Bèlgica i l’altra a Franca. Si vostès el veuen o tenen notícies d’ell truquin immediatament al 112 o posis en contacte amb la policia.

Deixa un comentari