Log in

Valoració positiva del Bravatour

La Confraria de Pescadors de Roses ha celebrat aquest divendres al matí la festivitat de Sant Pere. Hi ho ha fet amb una activitat popular que ha comptat amb una demostració de la tirada de l’art, una cantada d’havaneres i una sardinada. Aquest 2017 ha estat el novè any consecutiu que els pescadors de Roses celebren la festivitat del seu patró amb aquestes activitats que apleguen pescadors jubilats i en actiu, rosincs i visitants, a la platja del Rastrell.

5º Un cop recollides les dades dels bars i restaurants de Castelló d’Empúries i Empuriabrava que han  participat al Bravatour es pot afirmar que la valoració d’aquesta primera edició és positiva.

Del 15 al 25 de juny el Bravatour ha servit aproximadament un total de 3.800 tapes, acompanyades de cervesa la Brava; la Cervesa de la Costa Brava patrocinadora de la ruta gastronòmica i del Brava Tast el passat mes de maig.

S’ha realitzat una campanya de publicitat i comunicació amb el repartiment de 18.000 fulletons i difusió als diferents mitjans de comunicació: premsa escrita, ràdios i xarxes socials. La participació a la ruta anava acompanyada del sorteig d’un sopar per a dues persones en un dels restaurants que han participat dins la ruta.

Deixa un comentari