Log in

Roses reconeix als millors estudiants d’ESO amb els primer Premis a l’Excel·lència

L’Ajuntament de Roses ha entregat aquest migdia els primers Premis a l’Excel·lència en l’etapa d’ESO. Una iniciativa que va sorgir del grup municipal de Ciutadans en la negociació dels pressupostos d’aquest exercici, amb la qual es reconeix a aquells alumnes que hagin destacat per l’excel·lència dels seus resultats acadèmics en l’etapa d’Educació Secundària Obligatòria. En aquesta primera edició han rebut aquest reconeixement 6 estudiants de 4rt d’ESO, que han rebut un diploma, un llibre de Roses i 600€.

 La sala d’actes de l’Ajuntament de Roses ha estat escenari aquest migdia de divendres 30 de juny, de l’entrega dels primers premis a l’excel·lència en l’etapa d’ESO.

Amb aquest reconeixement el consistori vol premiar a aquells alumnes que han destacat per l’excel·lència dels seus resultats acadèmics en l’etapa d’Educació Secundària Obligatòria.

Una iniciativa o proposta que va fer el grup municipal de Ciutadans a l’equip de govern en la negociació dels pressupostos d’aquest exercici.

En aquesta primera edició s’han reconegut un total de sis alumnes que han obtingut una nota mitjana de final d’etapa d’ESO de mínim de 8,5 de cadascun dels centres d’educació secundària del municipi, els quals han obtingut les dues millors notes mitjanes del seu institut.

De l’institut Cap Norfeu els estudiants premiats han estat Pol Gualde i Jordi Abad, tots dos amb una nota mitjana de 9,5.

De l’institut Illa de Rodes els estudiants que han rebut aquest reconeixement són Xinying Lin amb una nota mitjana de 9,5, i Júlia Pau amb una nota mitjana de 8,6.

Mentre que del Centre Escolar Empordà els estudiants que han estat premiats són Álvaro Martos amb una nota mitjana de 8,73, i Daniel Vieyra amb una nota mitjana de 8,6.

Estudiants que han estat acompanyats pels seus familiars, així com pels directors dels instituts, que han coincidint en dir que és un reconeixement molt encertat.

Els premis s’han lliurat aquest divendres 30 de juny a les 13h a la sala d’actes de l’Ajuntament de Roses, on els estudiants premiats han passat a recollir un per un el seu premi que estava format pel llibre “Els camins de la memòria” editat per l’Ajuntament de Roses per commemorar els 25 anys de l’Arxiu Municipal, per un diploma commemoratiu i per 600€ que rebran a través d’una transferència.

L’alcaldessa de Roses ha dit que l’hi va agradar molt la idea o la proposta que els hi va fer Ciutadans, que va en el mateix camí que els premis que ja fa anys que atorga l’Ajuntament als millors treballs de recerca de Batxillerat.

La voluntat de l’equip de govern és que aquests premis a l’excel·lència en l’etapa d’ESO tinguin continuïtat, i espera que serveixin com a incentiu pels estudiants del municipi que es torbin en aquesta etapa educativa.

Deixa un comentari