Log in

Primer dia del recapte d’estiu a Empuriabrava

Avui ha començat el recapte extraordinari d’aliments de l’estiu que es fa durant dos dies a les poblacions costaneres. Caritas Castelló d’Empúries demà tornarà a estar al Mercadona d’Empuriabrava.

El Gran Recapte d'Aliments de l’estiu és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya. El seu objectiu és informar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs d'Aliments durant tot l’any. El Gran Recapte d'Aliments de l’estiu als municipis de la costa es fa coincidir amb l’arribada dels turistes i es du a terme gràcies a la col·laboració d'un gran nombre de voluntaris.

El Gran Recapte d’estiu de Castelló d’Empúries s’ha portat a terme avui i s’allargarà fins demà al supermercat Mercadona d’Empuriabrava. Els productes que es recullen s’ofereixen a les persones del municipi que per diferents motius estan en una situació de precarietat econòmica.

Deixa un comentari