Log in

Roses condiciona una zona d’estada coberta al cementiri municipal

L’Ajuntament de Roses ha dut a terme una petita actuació a l’entrada del cementiri municipal consistent en la creació d’una zona d’estada tipus pèrgola per millorar la comoditat de les moltes persones que el visiten. La nova zona d’estada coberta es troba a l’entrada del cementiri, on abans hi havia un gran lavabo, que ara s’ha reduït, per aprofitar l’espai resultant com a zona d’espera o descans.

Aquesta és la caseta de l’entrada del cementiri municipal que l’Ajuntament de Roses ha condicionat com a zona d’estada i descans per les moltes persones que el visiten al llarg de l’any.

Aquesta petita construcció era ocupada per un lavabo de grans dimensions, i també comptava amb un petit espai de magatzem.

Ara, el consistori n’ha replantejat el seu ús, i hi ha dut a terme una petita actuació de condicionament per adaptar l’espai com a zona d’estada tipus pèrgola per millorar la comoditat dels molts visitants que rep.

El que s’ha fet exactament es reduir les dimensions del lavabo, per aprofitar l’espai resultant com a zona d’estada i descans.

Aquestes obres també s’han aprofitat per obrir la última finestra de la façana del cementeri que havia estat tapiada fa molts anys.

Deixa un comentari