Log in

Entrega de medalles de la Generalitat a avis centenaris

Aquest dimecres a la tarda a l’asil Toribi Duran de Castelló d’Empúries es va fer l’acte d’entrega de les medalles que atorga la Generalitat de Catalunya a les persones que han fet 100 anys.

 Fa unes setmanes l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ja va felicitar a aquests dos avis que resideixen a l’asil Toribi Duran per haver fet 100 anys i ara és la Generalitat de Catalunya qui ha volgut homenatjar-los. Aquest dimecres a la tarda en un acte públic als jardins de la residència i amb la presència dels familiars, l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell i la regidora de Benestar i Família, Assumpció Brossa van fer arribar la carta de felicitació que la consellera ha enviat als homenatjats i van fer l’entrega de les medalles.

Aquest acte que es va voler compartir amb tots els residents va acabar amb pluja la qual cosa va obligar a entrar a tothom corrents cap a dintre per fer el berenar especial que s’havia preparat per a l’ocasió: granissat de xíndria i gelat. Val a dir que tant en Laureano com la Quimeta es troben bastant bé de salut per l’edat que tenen i van ser conscients en tot moment que ells eren els protagonistes de la festa. Com és obvi no van faltar les fotografies de rigor amb els familiars per recordar aquest moment.

Deixa un comentari