Log in

El Gran Recapte d’Aliments d’Estiu a Roses, només es farà en tres supermercats

Aquest divendres i dissabte es durà a terme el Gran Recapte d’Aliments d’Estiu. Recapte que en el cas de Roses només es farà a tres dels sis supermercats on es tenia de realitzar inicialment. El motiu ñes que Càritas no ha pogut aconseguir els voluntaris suficients per cobrir tots els supermercats, Així es podran donar aliments al Condis de la Gran Via, i al Caprabo i Mercadona de la carretera de Roses a Figueres.

Aquest divendres 30 de juny i dissabte 1 de juliol es durà a terme a molts municipis de la costa el Gran Recapte d’Aliments d’Estiu.

Recapte que en el cas de Roses està gestionat per Càritas que també és l’entitat que s’encarrega del Centre de Distribució d’Aliments del municipi.

La principal novetat de la recollida prevista per aquests propers dies, és que en aquesta ocasió només es podran cobrir tres supermercats dels sis que es tenien pensat cobrir inicialment.

Això com ens expliquen és perquè no s’han pogut aconseguir els voluntaris suficients per poder atendre tots els supermercats.

Sota el lema “La fam no fa vacances” aquesta recollida d’aliments d’estiu és molt important pels Centres de Distribució d’Aliments, perquè els assegura aliments per arribar amb tranquil·litat al Gran Recapte que es fa el mes d’octubre.

Pel que fa als aliments més necessitats, aquests varien en funció dels municipis, i no són els mateixos els que es puguin necessitar en un municipi o un altre. Per aquest motiu des de Càritas ens expliquen quins són els aliments o productes que els fan més falta ara per ara.

Els supermercats de Roses on es durà a terme aquesta recollida extraordinària són el Condis de la Gran Via Pau Casals, i al Caprabo i Mercadona de la carretera de Roses a Figueres.

Deixa un comentari