Log in

Especial informatiu ‘Data i pregunta’

Empordà televisióemetrà demà divendres, en directe, a partir de les 9 del matí, l'informatiu especial produït per La Xarxa amb motiu de l'anunci de la data i la pregunta del referèndum a càrrec del president i del vicepresident del Govern de la Generalitat, Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, respectivament.

El programa, conduït per la periodista Mònica Hernández, comptarà al plató dels estudis centrals amb l'opinió de Natàlia Esteve, vicepresidenta de l'Assemblea Nacional Catalana; Andreu Francisco, vicepresident de l'Associació de Municipis per la Independència i alcalde d'Alella; Joaquim Ferret, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat Autònoma de Barcelona i membre del col•lectiu de juristes Praga i Marc Sallas, membre de la Intersindical Confederació Sindical Catalana.

A més, es connectarà amb els equips desplaçats al Palau de la Generalitat i a la plaça de Sant Jaume, encapçalats pels periodistes Oriol Pujadó i Vanessa Raja, respectivament. Amb ells podrem assistir en directe a la compareixença conjunta del president Puigdemont i del vicepresident Junqueras, que faran des del Pati dels Tarongers del Palau de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari