Log in

Detinguts in fraganti dos homes que estaven robant en una casa de Figueres

  • Els lladres van ser sorpresos amb una gran botí: cadenes d’or, arracades, anells, penjolls, rellotges i aparells electrònics

 

  • Els mossos van localitzar els lladres amagats darrera un matalàs i dins un armari

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres (Alt Empordà) van detenir el 16 de maig, dos homes, de 20 i 23 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de  Figueres, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili.

 

Una dotació policial, mentre estava fent tasques de seguretat per la localitat de Figueres, va rebre l’avís que en un domicili de la població s’hi estava produint un robatori amb força. Quan els agents hi van arribar van contactar amb el propietari de la casa que els va manifestar que a l’interior hi havia algú i que la porta estava tancada amb pestell i no podia accedir a l’interior.

 

La patrulla va comprovar que la part posterior de la casa presentava signes evidents de forçament: la persiana i la finestra d’alumini estaven trencades amb una palanca i restaven obertes.

 

Un cop dins l’immoble, els mossos van observar que totes les estances de la casa estaven regirades. Els agents van continuar les comprovacions fins que, en una de les habitacions, van localitzar un home amagat darrera un matalàs amb una motxilla a la mà i un altre home amagat dins un armari.

 

Un cop detinguts, els agents van trobar que a l’interior de la motxilla duien un gran botí: diversos aparells electrònics, 10 cadenes de coll, 22 parells d’arracades, 14 anells, 7 braçalets, 4 penjolls, 7 agulles de pit i 17 rellotges.

 

El detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 17 de maig a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Deixa un comentari