Log in

Una selecció de les pel·lícules del festival de cinema d’autor de Barcelona, D’A Film Festival, arriba a Figueres de la mà del Cineclub Diòptria

Les projeccions tindran lloc a La Cate els dies 17, 18 i 19 de maig a les 21h

El Cineclub Diòptria fa un pas més en la seva voluntat de fer arribar el cinema d’autor a Figueres esdevenint subseu del D'A Film Festival de Barcelona. Així, els dies 17, 18 i 19 de maig els espectadors de l’Alt Empordà podran gaudir de “Hermia & Helena” de Matías Piñeiro (Argentina), “Nocturama” de Bertrand Bonello (França) i “Harmonium” de Koji Fukada (Japó), tres films que han estat presentats de manera recent en diversos festivals internacionals de cinema i que seran projectats a La Cate (21 h) en el marc del Tour D’A, una proposta que permet que, per segon any consecutiu, una selecció de pel·lícules del D'A Film Festival es pugui veure en poblacions catalanes com Vilafranca, Vic, Berga, El Prat de Llobregat, Igualada, Sitges, Sabadell i Manresa, essent Figueres l’única ciutat de fora de les comarques de Barcelona que acull aquesta iniciativa.

 

Dimecres 17 de maig, 21 h – La Cate HERMIA & HELENA

Direcció i guió: Matías Piñeiro | Argentina, EUA, 2016

Amb Agustina Muñoz, Maria Villar, Mati Diop, Julian Larquier

Piñeiro trasllada als carrers de Nova York el seu univers carregat de referències shakespearianes per seguir reflexionant sobre l’amor, la vida bohèmia i l’art.

 

 

 

 

Dijous 18 de maig, 21 h – La Cate NOCTURAMA

Direcció i guió: Bertrand Bonello | França, 2016

Amb Finnegan Oldfield, Vincent Rottiers, Hamza Meziani, Manal Issa

Un thriller totalment radical que narra les peripècies d'una banda de joves parisencs que perpetren una cadena d'atemptats sense que en coneguem els motius. Bonello (protagonista de la retrospectiva del D'A 2015) obre incògnites i es nega a explicar allò que és inexplicable.

Deixa un comentari