Log in

El Club Atletisme Roses entrega un taló de 361€ a l’Associació Catalana per a la Síndrome de Moebius

El Club Atletisme Roses ha fet entrega d’un taló de 361€ a l’Associació Catalana per a la Síndrome de Moebius. Euros que surten de la segona Cursa Badia de Roses, que a part de la vessant esportiva, el club va decidir destinar 1€ de cada inscripció a una entitat social del municipi i en aquesta ocasió es va decidir atorgar-li a Moebius, després que l’any passat la primera aportació la revés Tramuntanets. Taló que va ser lliurat aquest passat dijous al migdia.

El Club Atletisme Roses ha fet una donació de 361€ a l’Associació Catalana per a la Síndrome de Moebius. Euros que surten de les inscripcions de la segona cursa Badia de Roses, duta a terme el passat diumenge 12 de març al municipi. A part de la vessant esportiva, el club va decidir destinar 1€ de cada inscripció a una entitat social de la població, i després que l’any passat la primera aportació la rebés Tramuntanets, el club va decidir que el segon donatiu de la cursa anés a parar a Moebius.

Aquest passat dijous al migdia, el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre, va lliurar el taló de 361€ a la presidenta de l’Associació Catalana per a la Síndrome de Mebius, Anna Mª Expòsito, que es va mostrar molt agraïda perquè se’ls hagi tingut en compte per aquesta donació que serà destinada al congrés mèdic que estan organitzant per aquest any 2017.

 

El Club Atletisme Roses encara ha de decidir quina serà l’entitat o associació que l’any que ve rebi aquesta aportació econòmica de la Cursa Badia de Roses. Decisió que prendrà la seva junta un cop es reuneixi per començar a preparar la tercera edició d’aquesta marxa que aquest any va reunir 361 participants. 

Deixa un comentari