Log in

Roses celebrarà aquest Dilluns de Pasqua, el 44è Aplec de la Sardana

Roses celebrarà un any més, coincidint amb el Dilluns de Pasqua, el ja tradicional Aplec de la Sardana que aquest 2017 arriba a la seva 44a edició. Una activitat plenament consolidada al municipi, que rep una gran participació, essent moltes les persones que s’apleguen a l’esplanada de l’exterior de la Ciutadella per gaudir d’aquesta dansa típica de Catalunya. Un any més les cobles que hi participaran seran la Ciutat de Girona, Montgrins i Principal de la Bisbal.

L’esplanada de l’exterior del recinte monumental de la Ciutadella de Roses serà escenari un any més del ja tradicional Aplec de la Sardana de Roses, que té lloc al municipi coincidint amb el Dilluns de Pasqua.

Una activitat plenament consolidada al municipi com demostra el nombrós públic que rep cada any, essent moltes les persones que venen de fora per a participar-hi.

Aplec que aquest 2017 arriba a la seva 44a edició, i que és molt esperat per les persones que els hi agrada aquest ball típic de Catalunya, perquè acull les cobles més importants del nostre país.

 

En cas de mal temps, l’Aplec es celebraria a la plaça Frederic Rahola, sota cobert. Però segons les previsions meteorològiques aquest pla B no s’hauria de posar en pràctica.

Deixa un comentari