Log in

Joan Jorquera guanya per cinquena vegada l’Open Internacional de Taekwondo d’Espanya

El jove taekwondista rosinc Joan Jorquera continua ampliant els seus èxits esportius, al proclamar-se campió de l’Open Internacional de Taekwondo d’Espanya, disputat al Pavelló d’Esports d’Alacant. Títol que ha aconseguit per cinquena vegada, i que li ha permès aconseguir el màxim de punts possibles per al rànquing de la World Taekwondo Federetion.

Recuperat de la lesió que el va apartar del Campionat d’Espanya sub-21, Joan Jorquera ja torna a estar al 100% com ho demostra el darrer èxit esportiu aconseguit per aquest jove taekwondista rosinc, on ha aconseguit guanyar per cinquena vegada l’Open Internacional de Taekwondo d’Espanya, disputat al Pavelló d’Esports d’Alacant.

Un nou títol per en Joan, que a més li va servir per aconseguir la màxima puntuació del rànquing de cares a la seva participació al campionat d’Europa Júnior.

En aquest open de taekwondo, catalogat com a G1,  hi van participar taekwondistes de gran nivell provinents d’arreu del món, amb un únic objectiu compartit, que era el d’aconseguir emportar-se el màxim de punts possibles per al rànking de la WTF.

Objectiu que el jove Joan Jorquera va assolir, al gunayar els 5 combats que va disputar.

En el primer combat es va enfrontar amb Sergio Martínez, de Navarra, que va aconseguir vèncer per 12 a 2.

En el segon, es va desfer sense problemes del lluitador balear Sergio Sarciat.

A quarts de final va aconseguir derrotar al gallec Artai Pazos per 12 a 5.

A la semifinal va vèncer per 5 a 3 al lluitador alemany Spiridon Nitsas.

 

I a la gran final, Joan Jorquera, va aconseguir derrotar al madrileny Jonathan García per 18 a 12, proclamant-se campió d’aquest prestigiós Open Internacional de Taekwondo per cinquena vegada en la seva curta però dilatada carrera esportiva.

Deixa un comentari