Log in

Representació de la Passió a Empuriabrava

Aquest dijous a la nit, l’associació Via Crucis va estrenar la representació de la Passió. Aquest acte es va fer a la zona del Club Nàutic en motiu de la celebració dels 50 anys d’Empuriabrava.

Per col·laborar amb el 50è aniversari d’Empuriabrava l’Associació Via Crucis de Castelló d’Empúries enguany ha organitzat una representació de la Passió a la Plaça del Club Nàutic d’Empuriabrava. L’acte es va fer aquest dijous a les 21.30 h. davant d’unes 300 persones. L’espectacle, que s’estrenava per primera vegada a la marina, va recollir 13 escenes de la passió de Jesús. La Passió és la representació teatral de la vida, mort i resurrecció de Jesucrist, basada en els evangelis però en el cas d’ahir les escenes que es van representar van arribar fins al dijous sant, tenint en compte que aquest divendres es representa el Via Crucis al centre històric de la vila. El públic va poder veure des de l’entrada a Jerusalem el diumenge de Rams, a la traïció de Judes i la detenció de Jesús al jardí de Getsemaní o el Sant Sopar, entre altres. L’espectacle va durar uns 40 minuts i a molts els va permetre descobrir un dels racons amb més encant del Port.

 

D’altra banda en aquests moments la mateixa entitat està fent el Via Crucis Vivent. Aquesta representació transcorre pels carrers i places del centre històric de la vila i enguany canvia de recorregut. El que no ha canviat ha estat la concentració que s’ha fet la Plaça de la Basílica amb la col·laboració dels manaies de Mieres. Aquests actes de representació dels últims dies de la vida de Jesucrist són organitzats per l’Associació Via Crucis Castelló d’Empúries i la col·laboració de l’Ajuntament i la Basílica de Santa Maria.

Deixa un comentari