Log in

L’Ajuntament de Roses rep la donació d’una roda de molí

Aquest matí ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Roses la signatura de l’acord de donació d’una roda de molí per part de Sílvia Romañach a l’Ajuntament de Roses. La peça es trobava  a l’interior de la desapareguda discoteca Picasso, i la seva propietària ha cregut adient donar-la al poble de Roses, perquè pugui ser exposada amb tot el material que té l’Ajuntament de Roses d’antics trulls i molins, perquè en puguin gaudir veïns i visitants. 

L’Ajuntament de Roses ha rebut avui una nova donació per part d’un particular. Es tracta d’una roda de molí que la senyora Sílvia Romañach ha volgut donar al poble de Roses, al creure que és una peça que se li pot treure un profit històric.

 

L’acte de donació s’ha formalitzat aquest matí amb la signatura del document de donació, on l’alcaldessa ha explicat que aquesta roda formarà part del material que té el consistori referent a antics molins i trulls, que seran exposat perquè en puguin gaudir tant els veïns del municipi com tots els visitants.

Deixa un comentari