Log in

Dolo Beltran actuarà aquest dissabte al Teatre Municipal de Roses

La cantant de Pastora, Dolo Beltran, actuarà la nit d’aquest proper dissabte a Roses, on oferirà un concert íntim i personal, on farà un repàs als grans èxits que van marcar el grup i alhora presentarà nous temes. Actuació que s’emmarca dins la programació del cicle Viumúsika que ofereix el TMR en la seva programació habitual. 

La programació del cicle Viumúsika que ofereix el Teatre Municipal de Roses, portarà el proper dissabte 15 d’abril l’actuació de la cantant Dolo Beltran.

La cantant de Pastora, acompanyada en aquesta ocasió per Jordi Busquets (guitarrista de Jarabe de Palo i Quimi Portet), oferirà un concert íntim i personal, on farà un repàs pels grans èxits que van marcar el grup i alhora presentarà nous temes. Una molt bona oportunitat per descobrir novament a la cantant Dolo Beltran, en un concert que ja estava programat l’any passat, però que per diferents motius es va haver d’anul·lar.

En aquesta ocasió i seguint amb el format de concerts de petit format que anys anteriors oferia l’Asosciació Viumúsika, la platea del teatre es transformarà en un night club per oferir un ambient més intimista i un format més proper entre músics i públic.

 

El concert de Dolo Beltran a Roses tindrà lloc aquest dissabte 15 d’abril a les 22 h al TMR, i el preu de l’entrada és de 10 euros.

Deixa un comentari