Log in

Campionat Territorial de petanca i tennis taula per a persones amb discapacitat intel·lectual a Figueres

Els esportistes de la província de Girona tenen competició aquest dijous dia 6 a Figueres amb el 24è Campionat Territorial que organitza la Federació ACELL amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Figueres. Seran un total de 278 esportistes amb discapacitat intel·lectual que participaran en petanca i tennis taula.

 

En petanca seran 216 esportistes dividits en 72 tripletes, 22 jugadors hi seran en tennis taula i 40 esportistes disputaran les proves adaptades, d’aquesta manera tots els esportistes, independentment de la seva discapacitat, poden participar en aquest campionat.

 

Els 10 clubs participants són: Fundació MAP de Ripoll, CEE Mare de Déu del Mont de Vilafant, Nostre Senyora de Montserrat de La Selva, Montilivi de Girona, Font de l’Abella de Girona, Fundació Altem de Figueres, El Vilar de Blanes, Associació Montseny d’Arbúcies, Tramuntana de Palafrugell i la Fageda de Santa Pau a la Garrotxa.

 

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, aquest campionat s’adhereix a les activitats que la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i que vol fomentar entre totes les entitats i persones per tal que es destini part del temps diari a fer una activitat física. Els esportistes de la Federació ACELL i Special Olympics juguen i entrenen pràcticament cada dia, fet que els hi aporta un benefici de salut, social i físic.

 

Deixa un comentari