Log in

Exposició al Museu Fabergé de Sant Petersburg, Rússia

La Fundació Gala-Salvador Dalí es complau a informar que avui a les set del vespre s’inaugura una exposició temporal al Museu Fabergé de Sant Petersburg (Rússia), dedicada al Dalí surrealista i al Dalí clàssic. A la una del migdia s’ha celebrat una roda de premsa amb visita comentada a la mostra. Està comissariada per Montse Aguer, directora dels Museus Dalí, de la Fundació Gala-Salvador Dalí, i Thomas Clement Salomon, coordinador científic de MondoMostre, entitat organitzadora. Obrirà les seves portes demà 1 d’abril i es podrà veure fins al 2 de juliol. Abans es va poder veure al Palazzo Blu de Pisa de l’1 d’octubre de 2016 al 19 de febrer en una versió adaptada al públic italià.

 

A la roda de premsa hi han participat el gerent de la Fundació Dalí, Joan Manuel Sevillano, Thomas Clement Salomon de MondoMostre i Vladimir Vorochenko, president de The Link of Times, fundadora del Museu Fabergé de Sant Petersburg del qual també n’és director. Hi ha assistit Christopher Forbes, vicepresident de Forbes Publishing Company. La col·lecció d’orfebreria Fabergé que tenia Christopher Forbes va ser la que va motivar la creació del Museu Fabergé. Així mateix hi ha estat present Konstantin Sukhenko, cap del Departament de Cultura de Sant Petersburg.

 

 

A la inauguració oficial del vespre està previst que hi assisteixin autoritats russes i representants del Consolat i l’Ambaixada espanyols. 

Deixa un comentari