Log in

Roses s’obre a la xarxa comarcal d’emprenedors amb la realització del segona Fòrum d’Oportunitats

Roses va celebrar la tarda d’aquest dimecres el segon Fòrum d’Oportunitats, organitzat per l’Àrea de Promoció Econòmica per oferir un espai de trobada i relació per emprenedors. Fòrum que va comptar amb una bona participació i que ha servit també perquè el municipi s’obri a la xarxa comarcal d’emprenedors, ja que a aquestes trobades no només hi assisteixen veïns del poble on es realitza, sinó que també compta amb participants d’altres municipis on també duent a terme aquesta trobada.

Pensat perquè els emprenedors amb idees per crear un negoci o amb ganes de compartir el seu projecte d’empresa per buscar col·laboracions, o simplement expandir-lo. Roses va celebrar la tarda d’aquest dimecres passat el segon Fòrum d’Oportunitats.

Una iniciativa duta a terme per l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses que es basa en posar en contacte persones que vulguin tirar un projecte empresarial endavant amb altres persones amb els mateixos interessos o que busquin bones idees per col·laborar-hi.

Tot i que el regidor encarregat de la seva organització és conscient de que és una iniciativa difícil d’arrencar, la valoració que en fa és positiva, ja que també serveix per donar a conèixer les diferents eines i serveis que el consistori posa a l’abast de l’emprenedoria i la consolidació d’empreses durant tot l’any.

Aquest segon Fòrum d’Oportunitats es va dur a terme al vestíbul del Teatre Municipal la tarda d’aquest dimecres 29 de març, i va comptar amb la participació de més d’una vintena de persones.

Aquest va començar a les 15h, amb la presentació dels projectes empresarials per part dels assistents, i va finalitzar passades les sis, amb un breefing on els participants van poder intercanviar impressions i buscar sinèrgies per tirar les seves idees endavant.

Fòrum que també ha servit perquè el municipi s’obri a la xarxa comarcal d’emprenedors, ja que a aquestes trobades no només hi assisteixen veïns del poble on es realitza, sinó que també compta amb participants d’altres municipis on també duent a terme aquestes trobades per emprenedors.

 

Vista la participació amb que va comptar, i com es va desenvolupar, la intenció de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses és el de seguir organitzant noves edicions d’aquest fòrum, donant-li continuïtat al llarg de l’any amb diferents accions  que potenciïn la xarxa d’emprenedors comarcal que s’està creant.

Deixa un comentari