Log in

Roses acollirà el primer passi obert al públic del film documental “La Pemba torna a Goli”

Aquest divendres es presentarà a Roses el documental “La Pemba torna a Goli”, dirigit per Josep Pérez i coproduït conjuntament amb TV3. Film que ha estat rodat a l’Himàlaia nepalès i que gira entorn de la Pemba, que després de vint anys decideix fer un viatge a la seva aldea natal per descobrir què queda del paradís on va créixer. La projecció està prevista per aquest divendres a les 20h al teatre municipal, amb entrada gratuïta, i aquest serà el primer cop que es pugui veure a l’Empordà amb el primer passi obert al públic, ja que fins ara s’han fet projeccions tancades per a patrocinadors i col·laboradors, entre els quals si troba l’Ajuntament de Roses.  

El Teatre Municipal de Roses es convertirà la vesprada d’aquest proper divendres en una sala de cinema per acollir la presentació del film documental “La Pemba torna a Goli”.

Dirigit per l’empordanès Josep Pérez, i coproduït conjuntament amb TV3, aquesta serà la primera vegada que es pugui veure, amb el primer passi que es fa obert al públic, ja que fins ara només s’ha projectat en sessions tancades per a patrocinadors.

El seu director ens explica que podrà veure la gent que s’apropi al TMR aquest divendres a les 20h.

 “La Pemba Trona a Goli” es va rodar a l’Himàlaia nepalès durant la passada tardor, amb un període curt de temps de tan sols 5 setmanes, i a més de mostrar els sentiments que li desperta a la Pemba tornar a la seva terra natal, també vol apropar al públic una realitat molt diferent a la que estem acostumats a viure.

Les persones que s’apropin al teatre la vesprada d’aquest divendres podran gaudir d’un bon film documental, i alhora podran participar a la sessió de cinefòrum que es farà un cop finalitzada la projecció.

 

La projecció està prevista per aquest divendres 31 de març, a les 20h, al Teatre Municipal de Roses, amb entrada gratuïta.

Deixa un comentari