Log in

Comissades 375 plantes de marihuana en un control a La Jonquera

La Policia Nacional deté a tres persones quan transportaven 375 plantes de marihuana des de Catalunya a França. Els detinguts van ser descoberts a la carretera Nacional II a l’alçada de La Jonquera quan la policia estava realitzant un control aleatori en aquesta carretera. Els ocupants, dos homes i una dona duien les plantes en quatre caixes de cartró.

Agents de la Policia Nacional han decomissat a La Jonquera 375 plantes de marihuana ocupant quatre caixes de cartró col·locades en la part posterior del vehicle sense ocultar per ser distribuïdes en territori francès. La detenció s'emmarca en els controls contra la delinqüència itinerant que es duen a terme habitualment a la zona.

La detenció es va produir quan els agents efectuaven un control aleatori en la carretera N-II, en sentit a França, i van donar l'alt a un vehicle amb matrícula de francesa, ocupat per tres persones, dos homes i una dona. Davant el requeriment policial, a l'altura del control  van percebre el nerviosisme de l'ocupant.

Mentre els policies duien a terme a la identificació del conductor, van dir que eren tomateres i que les van adquirir en el mercat ambulant de Figueres. Inspeccionat l'habitacle van trobar quatre caixes de cartró que contenien un total de 375 plantes  de marihuana d'uns 15 centímetres d'altura que estaven sent transportades a França per a la seva posterior distribució. Els detinguts, a qui se li imputa un delicte contra la salut pública, van ser posat a la disposició del Jutjat de guàrdia de Figueres qui va decretar llibertat provisional sense fiança.

 

L'operació ha estat duta a terme per agents de la Unitat d'intervenció Policial, adscrits a la Unitat d'Estrangeria i Documentació de la Jonquera.

Deixa un comentari