Log in

Els alumnes de 3r B de Els Grecs visiten l’Ajuntament

Els alumnes de 3er B de l’escola Els Grecs van visitar aquest dimarts, l’Ajuntament de Roses i les seves dependències municipals, per conèixer com és i com funciona el govern i l’administració de la seva pròpia població. Amb aquestes visites es vol apropar l’Ajuntament als ciutadans més petits, i al llarg del curs escolar la realitzen tots els cursos de 3r de primària de les diferents escoles del municipi.

Aquestes visites formen part del programa educatiu impulsat conjuntament pel consistori i els centres educatius del municipi, i està adreçat a explicar als escolars com funciona i quines tasques desenvolupa l’administració local.

Durant les sessions, es dóna a conèixer als nens i nenes participants com és i com funciona l’Ajuntament. La visita s’inicia a la sala de plens del consistori, allà on es prenen els acords de major importància per al municipi, per continuar després amb un recorregut per algunes de les dependències municipals, on es mostra als infants les tasques que desenvolupen els diferents departaments.

Aquest passat dimarts 28 de març al matí, va ser el torn dels alumnes de 3r B de l’escola Els Grecs, els quals van ser rebuts a la sala de plens per l’alcaldessa Montse Mindan.

Un cop tots els nens i nenes van prendre sallent, van poder preguntar a la Montse diferents qüestions relacionades amb el consistori i el municipi, i amb les tasques que desenvolupa dins l’administració. Abans però l’alcaldessa els hi va explicar que és l’ajuntament, com funciona i quines tasques desenvolupa.

 

Amb aquestes visites es vol apropar l’Ajuntament als ciutadans més petits, donant-los a conèixer com és i com funciona el govern i l’administració de la seva pròpia població. Al llarg de tot l’any realitzen aquesta visita tots els alumnes de 3er de primària de les diferents escoles del municipi. 

Deixa un comentari