Log in

L’IAEDEN-Salvem l’Empordà presenten al·legacions contra la construcció d’un macrocamping a Garriguella

IAEDEN – Salvem l’Empordà ha presentat al·legacions en contra del projecte de construcció d’un macro càmping a terme municipal de Garriguella. Una construcció, que segons l’entitat ecologista, "incompleix" la normativa vigent que protegeix la zona pels seus valors d'interès agrari i paisatgístic i per l'impacte sobre la demanda de l'aigua que aquesta construcció tindrà.5º L’escriptor empordanès Carles Fages de Climent i Castelló d’Empúries, han estat inclosos recentment al volum ‘Geografia literària de Catalunya. Comarques gironines’ de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

L’entitat ecologista IAEDEN-Salvem l’Empordà ha volgut mostrar el seu rebuig a la construcció d’un macro-càmping a Garriguella. Un complex pensat per a unes 2.000 persones i que ocuparà, en el cas que el projecte que actualment es troba en tramitació s’aprovés, 17,5 hectàrees, amb 665 parcel·les, 225 destinades a bungalous.

El càmping en qüestió se situaria entre la carena del Puig de Malaveïna, que limita el municipi de Peralada i la plana de conreu que es troba a la banda Esquerra de Garriguella. A més també es preveu la construcció d’equipaments, edificacions de 8740 metres quadrats.

 

Ara, IAEDEN-Salvem l’Empordà ha presentat al·legacions contra del projecte ja que el càmping se situaria en terrenys que són, actualment, zona especialment protegida pel Pla territorial parcial de les comarques gironines que els classifica com a sòl de protecció territorial d’interès agrari i paisatgístic.

Deixa un comentari