Log in

El Figueres mostra la seva superioritat amb un 4 a 0

El Figueres ha sortit al terreny de joc mostrant la seva superioritat. Des de l’inici del partit, els del Vilassar han anat perduts buscant un forat per on desfogar-se i marcar un gol al rival, però els altempordanesos han mostrat la seva tàctica sobre el terreny de joc i han deixat el marcador amb un 4 a 0.

Començava el partit que enfrontaria la Unió Esportiva Figueres amb la Unió Esportiva Vilassar de Mar. Només passaven dos minuts de l’inici del primer temps i els figuerencs ja anunciaven el que estava a punt de passar. Com un presagi, la pilota s’anava apropant a la porteria. Xiulaven aquest fora de joc que Ferron jurava que no era.

El Vilassar no aixecava el cap i el Figueres es passejava i es tornava a passejar per dins de l’àrea mostrant la seva superioritat en el terreny de joc. Però Ferron volia fer-la, tant sí com no. Encara no havien passat els primers deu minuts i el Figueres estrena el marcador.

Ara era Moha qui ho intentava, però no havia de passar gaire més temps quan al minut 25 es produïa aquest gol. El dos a zero.

No passaven ni cinc minuts quan arribava el tercer gol dels empordanesos. Un gol de Casanova.

 

Tornaven dels descans del partit i el Figueres no volia perdonar ni una. Al minut 74 Javi Revert va fer esclatar a l’estadi del Vilatenim d’alegria amb el 4 a 0. Un resultat que els fa sumar tres punts més a la seva classificació i demostren, així, que el Figueres a casa són quasi bé invencibles. Ara caldrà veure si acaben d’agafar la mateixa força jugant fora de casa on sembla, que els costa una mica dominar els partits.

Deixa un comentari