Log in

Detenen a Figueres sis persones mentre carregaven 143 plantes de marihuana

Mossos d’Esquadra de Figueres, van detenir el dia 15 de març, cinc homes i una dona, d’entre 20 i 34 anys, cinc de nacionalitat romanesa i un de nacionalitat espanyola, veïns de Figueres com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres, van detenir sis persones com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues. Els agents els va interceptar mentre pujaven i baixaven d’un pis carregant bosses de marihuana a una furgoneta.

Els fets van ocórrer el passat dia 15 al carrer Cendrassos de la capital alt empordanesa quan els mossos van rebre un avís que unes persones podrien estar carregant marihuana en un vehicle. Una patrulla de paisà s’hi va personar i després d’identificar la dona que vigilava el vehicle van confirmar les sospites. Cinc homes van baixar de l’immoble per carregar més estupefaent i van ser interceptats pels agents.

Els agents van saber que dins del domicili d’un d’ells hi havia tres habitacions dedicades al cultiu de marihuana. També van esbrinar que a causa d’una avaria a la instal·lació elèctrica del pis, els detinguts havien decidit fer el trasllat de la plantació.

Quan els mossos van tenir autorització judicial, van fer una entrada al domicili, i a dins hi van trobar material necessari pel cultiu interior com bombetes, transformadors, extractors o aparells d’aire condicionat també van trobar una balança i 144 plantes de marihuana.

 

La investigació no es dóna per tancada i no es descarten noves detencions relacionades amb el cas. Els detinguts, tres d’ells amb antecedents, van passar el dia 18 de març a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Deixa un comentari