Log in

Se celebra la 24ena edició de la Fira del Brunyol

Aquest cap de setmana s’ha realitzat la 24ena edició de la Fira del Brunyol que organitza l’Associació Amics de Sant Josep de Figueres i on a més de diverses parades de brunyols també s’ha pogut veure més de 150 parades de tot tipus, acrobàcies per donar suport a la construcció del Museu del Circ de Figueres i a més l’elecció de la Pubilla i l’Hereuet o una cursa popular.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat l’edició número 24 de la Fira del Brunyol que es realitza a Figueres coincidint amb la diada de Sant Josep. Enguany, l’associació Amics de Sant Josep creadora i impulsora d’aquesta fira ha volgut donar suport al projecte del Museu del Circ organitzant un espectacle d’acrobàcies.  Tot i això, l’activitat central d’aquesta diada és la degustació i la venda dels brunyols artesans. Un dels dolços més típics de la Setmana Santa alt empordanesa.

Enguany, i per primera vegada, una pastisseria no figuerenca també ha pogut participar a la fira, ha estat el cas del Forn Triola de Vilabertran. Tot i això, a part de brunyols tradicionals també s’han pogut degustar altres tipus de producte.

 

Enguany s’han elaborat entre 600 i 500 quilos de brunyols en una fira on a més d’aquest típic dolç també s’han pogut veure més de 150 parades d’alimentació i altres productes.

Deixa un comentari