Log in

Primer descens amb llaüt mediterrani pels canals d’Empuriabrava

Els canals d’Empuriabrava aquest diumenge s’han convertit en l’escenari del primer descens, una prova contrarellotge del tot novedosa que forma part de la 3a regata de Llaüt Mediterrani del circuit català 2017.

El primer descens amb llaüt mediterrani pels canals d’Empuriabrava s’ha presentat com la gran novetat de la temporada i s’ha inclòs al calendari com a 3a regata de Llaüt Mediterrani del circuit català 2017. El Club Xon’s Rem Empuriabrava i el departament d’esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries han dissenyat aquesta prova extraordinària en el marc de la celebració dels 50 anys d’Empuriabrava.

La prova va començar a les 9.30 h del matí amb la participació de les categories sènior masculí, sènior femení, veterà masculí i veterà femení. Més d’una trentena de voluntaris repartits pel circuit amb kayaks i zodíacs van vetllar per la seguretat dels participants a la prova.

 

Un cop finalitzada la regata, la festa es va desplaçar a la carpa de la plaça de les palmeres on els esportistes van participar en una estirada de corda. 

Deixa un comentari