Log in

El Peralada, a només dos punts de l’Olot.

El Peralada continua retallant amb l’Olot i ja s’ha situat a només dos punts gràcies a la victòria d’aquest cap de setmana al municipal de Peralada contra els del Palamós. Un derbi entre empordanesos, Alt i Baix Empordà. Els dos equips volien buscar la victòria però gràcies a gol en pròpia porta dels palamosins i un altre de Sergio Garcia el Peralada es converteix en el millor equip de les darreres jornades.

Eren les cinc de la tarda d’aquest diumenge i el Peralada i el Palamós començaven el partit que els enfrontava en aquesta jornada de lliga i on volien, ambdós clubs, aconseguir els tres punts que s’hi jugaven. El Peralada no volia deixar escapar els punts que els permetria retallar amb el primer classificat a la taula, l’Olot. Així que sortien forts i començaven a encarar-se a la porteria contraria. Feien treballar a Manzano, que sota els pals de la porteria palamosina no deixava que cap pilota dels xampanyers entrés. La sorpresa del partit arribaria al minut 40 de la primera part amb un dels gols més surrealistes del que portem de lliga. Sergio García, del Palamós, marcava un gol en pròpia porta que feia decantar els marcador cap a la banda dels altempordanesos.

Començava la segona part. Semblava que el gol del primer temps havia tocat els ànims dels nois del Baix Empordà. El Palamós no volia fer-se enrere, però el Peralada s’avançava al minut 51 amb un gol de David Serrano.

 

Amb aquest dos a zero, el Peralada ja es troba a dos punt de l’Olot i a 15 punts del cinquè classificat. Per davant encara queden vuit jornades molt apassionants on altempordanesos es disputaran el primer lloc de la classificació amb els garrotxins. I per immortalitzar el moment d’eufòria, aquesta imatge.

Deixa un comentari