Log in

Roses aprofundeix en cultura i espiritualitat amb el cicle “De Dins”

Roses dedicarà la penúltima setmana del mes de març a la cultura i l’espiritualitat amb la primera edició del cicle “De Dins”. Una nova iniciativa del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses, amb el qual es vol aprofundir en el que és coneix com a procés de transformació personal, mostrant les seves vessants a través d’un petit recorregut per diferents disciplines. Les quatre activitats programades dins d’aquest cicle, totes elles gratuïtes, es duran a terme del 23 al 26 de març.

“De Dins” és el nom del nou cicle d’activitats que ha organitzat el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses per aprofundir en dos conceptes que avui en dia estan molt presents en la nostre societat, com són la cultura i l’espiritualitat. Cicle amb el que es vol aprofundir en el que és coneix com a procés de transformació personal, mostrant les seves vessants a través d’un petit recorregut per diferents disciplines amb l’organització de quatre activitats.

Aquest cicle es durà a terme la penúltima setmana d’aquest mes de març, concretament del 23 al 26, i s’iniciarà amb la conferència de l’escriptor, periodista, astròleg i cabalista Tristán Llop, que parlarà sobre l’aplicació de la càbala en el nostre dia a dia. La segona proposta serà el taller de veu i cants harmònics a càrrec de Xevi Gata, que estarà seguit per un concert de mantres que oferirà el grup Mamaom. Mentre que la darrera proposta d’aquest nou cicle, anirà a càrrec del rosinc Edgar Tarrés, que oferirà un taller-conte meditació pensat per majors de 14 anys.

Propostes que si compten amb una bona resposta de públic podrien tenir continuïtat l’any que ve.

 

Destacar que les quatre activitats previstes al nou cicle “De Dins” són gratuïtes, tot i que es necessària inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Inscripcions que s’han de formalitzar al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Roses, abans del 23 de març.

Deixa un comentari