Log in

La Funcional Teatre porta a Roses “Advertència per a embarcacions petites”

Aquest cap de setmana torna el teatre amateur a Roses, hi ho fa de la mà de la companyia figuerenca La Funcional Teatre, que porta a escena el darrer text escrit per Tennessee Williams titulat originalment com “Small Craft Warnings”, i traduït com “Advertència per a embarcacions petites”. L’obra, prevista per la nit d’aquest dissabte al TMR, parla de la solitud efectiva i sexual d’unes persones a la recerca de companyia i d’una innocència que varen perdre juntament amb la seva infància. 

Seguint amb la programació d’hivern – primavera del Teatre Municipal de Roses, la proposta que ens presenta aquest cap de setmana és la representació de l’obra “Advertència per a embarcacions petites”. L’últim text escrit pel dramaturg nord americà Tennesse Williams abans de la seva mort.

Un muntatge de la companyia figuerenca La Funcional Teatre, amb el qual torna el teatre amateur al municipi, amb una obra que parla de cinc personatges que es troben cada nit en un bar, un refugi de les seves vides sense sentit, un lloc on parlar de les seves pors i passions.

Small Craft Warnings, que és el seu títol original, fou estrenada l’any 1972, en un moment en què Tennesse Williams era honorat amb tota mena de reconeixements pel seu gloriós passat però en el qual no estava gaudint de gairebé cap èxit de públic o de crítica amb la seva recent producció.

En aquest muntatge l’acció transcorre durant una nit tempestuosa en una petita taverna de la costa oest dels Estats Units, on s’hi refugien provisionalment una sèrie de persones marginals, a la manera de petites embarcacions que esperen sortir novament a un oceà que pot acabar engolint-los. L’obra parla de la solitud afectiva i sexual d’unes persones a la recerca de companyia i d’un innocència que varen perdre juntament amb la seva infància.

 

La representació està previst per aquest dissabte 18 de març a les 21h amb una entrada de 10€.

Deixa un comentari