Log in

Primer descens pels canals d’Empuriabrava amb llaüt mediterrani

Tot és a punt pel 1r descens pels canals d’Empuriabrava amb llaüt mediterrani que es disputarà aquest diumenge gràcies a la implicació del  Club Xon’s Rem Empuriabrava i el departament d’esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. La prova serà la 3a regata en Llaüt Mediterrani del circuit català 2017.

El Club Xon’s Rem Empuriabrava i el departament d’esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries han previst aquesta activitat extraordinària en el marc de la celebració dels 50 anys d’Empuriabrava, com una bona manera de promocionar Empuriabrava i el seu patrimoni insígnia, els canals. Es tracta de la 3a regata en Llaüt Mediterrani del circuit català 2017.

 

L’organització ha realitzat una tasca per informar a tota la població a través de la web i les cartelleres municipals, i enviant una carta a tots els propietaris dels amarres implicats on se’ls informa que el diumenge 19 de març de les 9.30 h a les 13 h no podran sortir amb el vaixelll. Un cop finalitzada la regata, la festa es desplaçarà a la carpa de la plaça de les palmeres on els esportistes dinaran i prendran part de diferents activitats lúdiques que els remers del Xon’s Rem Empuriabrava han preparat.

Deixa un comentari