Log in

Genets, cavalls i carruatges participaran a la 32a edició de la Gran Cavallada de Peralada el proper diumenge 26 de març.

Aquesta activitat, organitzada per la Carme Soler i l’Antonio Canadell, conjuntament amb l’Ajuntament de Peralada, ja ha esdevingut un clàssic dins del calendari de festes de tota la comarca. En aquesta ocasió tindrà lloc el diumenge 26 de març de 2017.

 

Com ja és de costum, l’acte atraurà diversos grups de cavallistes de tot Catalunya i en especial els de l’Alt Empordà i de les comarques gironines. 

 


La concentració es fa ben d’hora, a partir de les 10 del matí, a l’entrada del poble. La desfilada que recorrerà els carrers i places del centre històric, comença a dos quarts de dotze on es podran veure genets de totes les edats, a cavall o carruatge guarnits amb les millors gales. En aquest sentit, el públic assistent podrà acompanyar i participar del seguici.

 

 

Una hora més tard es portarà a terme una exhibició de doma lliure, en el Camí de la Garriga, que com és habitual sorprèn als espectadors.

La cavallada finalitza amb el dinar de germanor i el ball de cloenda amenitzat per Jordi Rubau.

 

La 32a cavallada compta amb la col·laboració de molts comerços, entitats i persones que aconsegueixen que, any rere any, aquesta festa sigui un èxit de participació. 

Deixa un comentari