Log in

S’asfaltaran 20 carrers de la urbanització del Puig Rom de Roses

Aquest dijous s’iniciarà una important campanya d’asfaltatge a la urbanització del Puig Rom de Roses, on està previst que es millori el ferm d’una vintena de carrers. Els treballs s’allargaran uns 3 mesos, compten amb un pressupost superior als 350.000€, i és una de les inversions més importants que s’executaran aquest any al municipi. Obres que afectaran de manera intermitent la circulació rodada en aquells carrers on s’estigui treballant. Per aquest motiu des del consistori demanen paciència i disculpes als veïns per les molèsties que els hi puguin ocasionar.

Aquest és un dels carrers més malmesos de la urbanització del Puig Rom de Roses, el qual mostra la necessitat i la urgència de l’actuació que hi durà a terme l’Ajuntament. Actuació que consistirà en una important campanya d’asfaltatge, on està previst que es millori el ferm d’una vintena de carrers.

Els treballs d’asfaltatge s’iniciaran aquest dijous, i està previst que s’allarguin uns tres mesos, ja que s’han d’asfaltar quasi 10.000 metres lineals de carrers, amb un àmbit d’actuació de més de 40.000m2. Les obres consistiran en la reposició del paviment en aquells carrers on es troba en mal estat a causa d’arrels, esquerdes o trencaments superficials.

Aquesta campanya d’asfaltatge, que compta amb un pressupost superior als 350.000€ és una de les inversions més importants que s’executaran aquest any al municipi.

 

Obres que afectaran de manera intermitent la circulació rodada en aquells carrers on s’estigui treballant. Per aquest motiu des del consistori demanen paciència i disculpes als veïns per les molèsties que els hi puguin ocasionar.

Deixa un comentari