Log in

Cues de 14 quilòmetres per un accident a El Voló

Un accident a l’A-9 francesa, al seu pas per El Boló i on es van veure implicats tres camions de gran tonatge va fer que ahir al vespre a l’AP7 es visquessin cues de fins a 14 quilòmetres. No va ser fins a les set de la tarda, quan els cossos d’emergència francesos van retirar els camions i la circulació es va anar normalitzant de mica en mica fins a ben entrada la nit.

Aquest és l’aspecte que tenia ahir a la nit l’AP7 al seu pas per La Jonquera. Cues i cues de camions i cotxes. Un accident amb tres camions a El Boló, al sud de França, ha interromput el trànsit durant la tarda de dimarts. A primeres hores de la tarda el tap generat a la carretera era de 8 kilòmetres i es trigava més de 45minuts a travessar-lo. A mesura que anava passant la tarda, arribaven més camions que volien creuar la frontera amb França i la saturació de vehicles era encara més important. La circulació es va parar totalment fins a arribar als 14 kilòmetres de retencions. A això també se li ha de sumar les obres que s’estan realitzant a les rotondes de la Nacional II a La Jonquera. Tan l’autopista com aquesta via es produïen retencions importants que feien impacientar als més pacients.

 

La zona més afectada per aquestes retencions ha estat a La Jonquera en la part espanyola de la frontera i a Narbona en la part francesa. Poc abans de les set de la tarda els cossos d’emergència francesos van poder retirar els camions afectats a l’accident, però les cues van continuar durant unes hores més a la carretera. Tot i això, a mesura que avançava la nit el trànsit per aquestes vies es va poder reprendre de mica en mica.

Deixa un comentari