Log in

8º Alumnes de 3er de l’escola Jaume Vicens Vives de Roses visiten l’Ajuntament

Els alumnes de 3er de l’escola Jaume Vicens Vives han visitat aquest matí, l’Ajuntament de Roses i les seves dependències municipals, on han estat rebuts a la sala d’actes del consistori per l’alcaldessa i la regidora d’Ensenyament. Amb aquestes visites es vol apropar l’Ajuntament als ciutadans més petits, donant-los a conèixer com és i com funciona el govern i l’administració de la seva pròpia població. Al llarg de tot l’any realitzen aquesta visita tots els alumnes de 3er de primària de les diferents escoles del municipi.  

Aquestes visites formen part del programa educatiu impulsat conjuntament pel consistori i els centres educatius del municipi, i està adreçat a explicar als escolars com funciona i quines tasques desenvolupa l’administració local.

Durant les sessions, es dóna a conèixer als nens i nenes participants com és i com funciona l’Ajuntament. La visita s’inicia a la sala de plens del consistori, allà on es prenen els acords de major importància per al municipi, per continuar després amb un recorregut per algunes de les dependències municipals, on es mostra als infants les tasques que desenvolupen els diferents departaments.

Aquest dijous 16 de març al matí, ha estat el torn dels alumnes de l’escola Jaume Vicens Vives, els quals han estat rebuts a la sala de plens per l’alcaldessa Montse Mindan i per la Regidora d’Ensenyament, Anna Jorquera.

Un cop tots els nens i nenes han pres sallent, han preguntar a la Montse i a l’Anna diferents qüestions relacionades amb el consistori i el municipi, i amb les tasques que desenvolupen dins l’administració. Abans però l’alcaldessa els hi ha explicat que és l’ajuntament, com funciona i quines tasques desenvolupa.

 

Amb aquestes visites es vol apropar l’Ajuntament als ciutadans més petits, donant-los a conèixer com és i com funciona el govern i l’administració de la seva pròpia població. Al llarg de tot l’any realitzen aquesta visita tots els alumnes de 3er de primària de les diferents escoles del municipi.  

Deixa un comentari