Log in

ERC decidirà en assemblea a quin candidat a Jutge de Pau dóna suport

El grup municipal d’ERC de Roses decidirà en assemblea a quin dels deu candidats que s’han presentat per ocupar la plaça de Jutge de Pau del municipi dóna suport. Això respon a la voluntat de donar veu i vot als militants i simpatitzants en temes importants o en aquells procediments que impliquin el nomenament de persones com és en aquest cas.

El grup municipal d’ERC ha convocat una assemblea extraordinària per aquest dijous a la nit, per escollir a quin dels deu candidats que s’han presentat per ocupar la plaça de jutge o jutgessa de pau del municipi donen suport.

Al haver-hi tanta concurrència, i en resposta del compromís adoptat pels republicans, el grup municipal creu que ha de ser la militància i els simpatitzants els que escullin quin és el candidat més vàlid per ocupar aquesta plaça.

Habitualment la plaça de jutge o jutgessa de pau són ocupades per persones bastant conegudes als seus municipis, amb una trajectòria i un tarannà contrastat, les quals han de fer la funció tradicional “d’home bo”. Però per a la seva elecció també hi ha altres aspectes que s’han de tenir en compte segons el grup d’ERC.

 

El termini de presentació de sol·licituds ja ha finalitzat, i la votació per escollir quin dels candidats que s’han presentat és la millor opció per ocupar el càrrec s’haurà de decidir en el ple ordinari d’aquest mes, previst pel dilluns 27 de març.

Deixa un comentari