Log in

La Fideuà Popular de la Fundació Roses contra el Càncer aplega més de 600 persones

La fideuà popular que celebra la Fundació Roses Contra el Càncer des de fa 19 anys, ha tornat a omplir un any més la plaça Frederic Rahola, essent més de 600 les persones que van assistir a aquest dinar benèfic que serveix per a recaptar fons perquè aquesta entitat pugui continuar oferint els seus serveis als malats oncològics de la població i a les seves famílies. Aquest 2017 ha estat l’any amb més assistència, ja que mai s’havien superat les 550 persones. Des de la Fundació estan molt agraïts per la solidaritat mostrada pels veïns del municipi i de les poblacions properes que van assistir al dinar.

Aquest diumenge 12 de març, la Fundació Roses Contra el Càncer va celebrar la seva XIX Fideuà Popular a la plaça Frederic Rahola de la població, i un any més van ser moltes les persones que van voler donar suport a la tasca que realitza aquesta Fundació d’ajut als malalts oncològics del municipi i a les seves famílies, assistint en aquest àpat benèfic més de 600 persones. Això significa que la fideuà d’aquest any ha estat la que ha comptat amb una major assistència, ja que mai s’havien arribat a superar els 550 comensals.

Un fet que la seva presidenta ha volgut agrair públicament a totes les persones que els hi han fet costat un any més.

Com ja és habitual, entre els assistents al dinar hi destacaven diferents representants de l’Ajuntament de Roses i de les diferents institucions sanitàries de la comarca i de la província de Girona, que donen suport a la tasca que desenvolupa la fundació.

La Fideuà Popular, s’emmarca dins del programa d’activitats anuals que realitza la Fundació per a recaptar fons per el finançament dels projectes que estan en curs, on destaquen l’atenció psicosocial, el projecte medicament cost 0 i el servei d’ajudes dinàmiques. Però enguany la recaptació aconseguida amb aquest àpat solidari es destinarà per fer front a la despesa corrent de la fundació.

Aquest 2017 aquesta fideuà popular arribava a la seva dinovena edició, essent una activitat plenament consolidada al municipi, com demostra la gran participació amb que compta any rere any, que demostra la sensibilització de la ciutadania vers aquesta malaltia.

 

Des de la Fundació Roses Contra el Càncer, es vol agrair la col·laboració de l'Ajuntament de Roses, dels voluntaris i voluntàries que cada any ajuden en l'organització de la Fideuà i molt especialment a tots els assistents al dinar per la seva gran solidaritat.

Deixa un comentari