Log in

Figueres es converteix en la Capital de la Sardana 2017

Figueres ja és la Capital de la Sardana 2017. Aquest matí, l’alcalde de Mollerussa ha fet entrega de la bandera que onejarà a partir d’ara a aquesta ciutat de l’Alt Empordà mostrant la seva capitalitat en la cultura catalana. Per celebrar aquesta diada s’ha realitat diferents ballades de sardanes, una cercavila pels carrers del centre i també un concert de les cobles Marinada i La Bisbal Jove.

Figueres ja s’ha convertit en la Capital de la Sardana. Aquest matí s’ha viscut, a la capital de l’Alt Empordà, l’acte central de l’acte de celebració de la capitalitat figuerenca. Un dels moments més simbòlics ha estat el traspàs de la bandera que a partir d’ara onejarà a la ciutat per recordar que la capital de l’Alt Empordà també és enguany el centre neuràlgic de la cultura catalana.

A l’acte han participat nombroses autoritats i diversos membres de la Confederació Sardanista de Catalunya i representants del Foment de la Sardana Pep Ventura.

 

Els actes de celebració d’aquesta efemèride han començat a les onze del matí i s’han allargat durant tot el dia amb ball de sardanes, una cercavila popular pels carrers de la ciutat i amb el concert inaugural de la capitalitat de Figueres a càrrec de la cobla Marinada i La Bisbal Jove.

Deixa un comentari