Log in

Obres al Convent de Santa Clara per a ubicar-hi l’auditori

Ja han començat les obres que han de convertir una de les sales de la planta baixa del Convent de Santa Clara en el futur auditori. Aquest espai es vol utilitzar per a concerts de petit format i com a alternativa per als assajos dels alumnes de l’Escola Municipal de Música.

Els paletes ja han entrat en un dels espais que quedaven per arreglar de la planta baixa del Convent de Santa Clara. Es tracta d’una nau que a cada legislatura s’hi ha volgut fer un projecte diferent des d’un bar a un book d’assaig per a grups musicals. Finalment, s’ha decidit convertir aquest espai en un auditori per a donar sortida als espectacles musicals de petit format.

Les obres han començat fa pocs dies però ja hi ha força gent que s’està interessant per aquest nou espai que podria estar acabat pels volts del Festival Terra de Trobadors.

 

Amb aquesta actuació tota la planta baixa del Convent quedarà acabada i només faltarà arreglar el jardí exterior que comunica amb la biblioteca i l’Ecomuseu Farinera. Segons el projecte inicial, redactat fa 4 legislatures, la idea era donar forma i unir els 3 edificis en una illa cultural que tindria com a nexe un pati enjardinat.

Deixa un comentari