Log in

Continua la campanya “Salut i família”

Aquesta setmana la campanya “Salut i Família” arriba amb dues propostes molt atraients. Per una banda un taller pràctic de cuina i alimentació sana i per l’altra una xerrada sobre educar la llibertat utilitzant el teatre com a recurs per a introduir el tema.

Setmana complerta pel que fa a les propostes de la campanya “Salut i Família”. Aquest dimecres a la tarda i el dia 22 de març de les 16h a les 18h al Casal Cívic d’Empuriabrava, és a dir al Centre Emprèn, es portarà a terme un taller pràctic d’alimentació i cuina sana pel cor, per la diabetis, per l’obesitat i el colesterol a càrrec de l’ infermera , Lourdes Díaz que donarà idees per elaborar plats saludables, gustosos i atractius. L’endemà al vespre, el dijous a la capella de Santa Clara s’oferirà una divertida representació teatral que introduirà als assistents a la xerrada “Eduquem la llibertat”.

 

Recordem que aquestes activitats, tallers i xerrades s’organitzen des de l’àrea de Serveis a la Ciutadania i s’allargaran fins al mes de maig.

Deixa un comentari