Log in

Peralada es queda sense cobertura mòbil

El poble de Peralada ha estat durant quasi una setmana sense connexió a internet. Tot ve per un desacord entre el veí propietari de la finca on es va instal·lar l’antena ara fa vint anys i la companyia Movistar. Ara la problemàtica s’està solventant i l’Ajuntament ja estudia una nova ubicació per instal·lar una antena que doni cobertura als seus veïns.

Un desacord entre un veí de Peralada i Movistar ha deixat a tot el municipi sense cobertura mòbil i sense internet durant una setmana. Aquesta és l’antena de la discòrdia.

Movistar no va fer cas a les demandes d’aquest veí de rescindir el contracte. La setmana pesada va haver una tempesta important a l’Alt Empordà que va malmetre la instal·lació. El veí, cansat que l’empresa de telefonia no volgués atendre les seves demandes no va deixar entrar en la seva finca particular als tècnics per a la reparació d’aquesta antena. Per aquesta raó, els veïns de Peralada es van quedar durant tota una setmana sense cobertura mòbil. Ara, sembla, que ambdues parts ja han arribat a un acord.

 

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Peralada es reunirà amb Movistar per estudiar el millor lloc on ubicar la nova antena de telefonia i reivindicaran la connexió amb fibra òptica de la que gaudeix Figueres. Una connexió que no arriba a quasi cap poble de la comarca i que es fa necessària per a les empreses i usuaris que treballen a través d’internet. També demanaran que el nucli de Vilanova de la Muga ofereixin el servei d’internet als seus veïns, un nucli que a ple segle XXI encara no compta amb connexió a internet.

Deixa un comentari