Log in

Absolt un home acusat d’obligar a una dona amb minusvalidesa a prostituir-se

Després d’haver passat nou mesos a la presó, l’Audiència de Girona ha absolt a un home que estava acusat d’obligar a una dona amb minusvalidesa i un grau de deficiència del 46% a exercir la prostitució a la Nacional II al seu pas per La Jonquera. Segons la resolució no s’ha acreditat que l’home hagi sotmès a la dona a realitzar aquests exercicis.

L’audiència de Girona ha absolt un home que estava acusat d’obligar a una dona amb minusvalidesa psíquica a prostituir-se a la Nacional II a La Jonquera. Per la seva banda, la fiscalia demanava fins a 13 anys de presó a l’home i una multa de 4.800 euros. Per la seva banda, la defensa que va ser exercida per l’advocat Carles Monguilod, va sol·licitar l’absolució de l’acusat. Un home que va passar nou mesos a la presó per aquest mateix cas. Per la seva banda, la sentencia diu que no s’ha acreditat que el processat hagi enganyat a la noia per tal que ella exercís la prostitució.

Tot va començar l’any 2013 quan l’home va anar al club Gran Madam’s de Capmany, on va conèixer a aquesta dona. L’home va contractar els serveis sexuals d’aquesta noia, una dona que es troba afectada per un grau de deficiència del 46%. Tot i això, segons la sentencia, l’afectació “no era perceptible a primera vista”.

Quan la dona va conèixer el que era, a llavors, el seu client va començar a enamorar-se d’ell i va abandonar el Club Madam’s i va seguir exercint la prostitució a la carretera Nacional II i també a la rotonda que hi ha situada just davant del Club Paradise de La Jonquera.

 

A més, la resolució d’aquest judici també diu que no  s’ha acreditat que l’home hagi sotmès cap vigilància permanent sobre la noia ni tampoc que impedís que aquesta dona pogués moure’s en llibertat. Tampoc ha quedat demostrat que l’home obligués a la dona a entregar els guanys obtinguts en els seus exercicis de prostitució. La sentencia també diu que la dona, després de començar a exercir la prostitució a la Nacional II va demanar plaça per treballar al Club Paradise. La sentencia, també diu, que actualment la dona segueix exercint la prostitució.

Deixa un comentari